Arkut ja Uurnat

Kauttamme kotimaiset, ekologiset sekä ympäristöystävälliset laatuarkut ja uurnat. Saatavilla useita jalopuu- ja kangas arkkumalleja. Kaikki mallit soveltuvat sekä maa- hautauksiin että tuhkauksiin. SHT-Tukku Oy:n arkut ja uurnat valmistetaan kotimaisesta sertifikoidusta (PEFC -sertifkaatti takaa vastuullisen puunhankkinnan) puusta yhtiön tehtaalla Punkalaitumella.

SHT-Tukku Oy:n arkut ovat myös saaneet Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnuksen käyttöoikeuden merkiksi laadukkaasta kotimaisesta työstä ja suomalaisista raaka-aineista. Lisätietoa valmistajan sivuilta.

Jalopuuarkut - Mallisto

Puuarkkujen materiaaleina ovat suomalaiset puulajit mänty, tervaleppä ja koivu sekä varsinaiset jalopuut ja seetri. Kaikkien arkkujen sisustusverhoilut on tehty maatuvista kankaista. Arkkujen pintakäsittely tehdään vesiohenteisilla ja ympäristöystävällisillä pintakäsittelyaineilla.

Kangasarkut - Mallisto

Verhoilumateriaaleina ovat maatuvista luonnonkuiduista valmistetut kankaat - puuvilla, pellava sekä ylellinen luonnonsilkki. Verhoiltujen arkkujen rungot on valmistettu puusta ja puupohjaisesta levystä. Kaikkien arkkujen sisustusverhoilut on tehty maatuvista kankaista.

Erikoisarkut

Saatavilla myös erikoispitkät- ja leveät arkumallit, sekä erikoisarkut ja uurnat.


Uurnat - Mallisto

Kauttamme laaja valikoima ekologisia ja ympäristöystävällisiä maatuvia puu- ja savi tuhkauurnia.