ASIAKASTIEDOTE

Arvoisat asiakkaat

Kukkakauppa & Hautauspalvelu Peräkylä haluaa vastuullisena toimijana tehdä omalta osaltaan kaikkensa koronaviruksen leviämisen estämiseksi ja tiedottaa asiakkaitaan viruksen mahdollisista vaikutuksista toimintaamme. Pyrimme huolehtimaan yrityksemme toimintakyvystä ja samalla turvaamaan asiakkaidemme terveyttä.


Miten asiakkaiden tulisi huomioida COVID-19-koronavirus asioidessa liikkeessämme?
Kun asioit liikkeessämme, pyydämme sinulta, että noudatat aina hyvää käsihygieniaa. Suojaa suusi ja nenäsi nenäliinalla tai hihalla aina kuin yskit tai aivastat.
Henkilökuntaamme on ohjeistettu, että asiakaspalvelua tehdään vain terveenä. Ethän pahastu kun emme kättele.


Miten asiakkaiden tulisi toimia sairaana?

Mikäli tarvitset yrityksemme palveluja, ja olet sairas, on suositeltavaa ottaa ensin yhteyttä puhelimitse. Sairaana ei tule lähteä asioita hoitamaan.
Kukkatervehdykset, hautajaiskukkien tilaukset ja muistolauseet voit jättää meille myös puhelimitse tai sähköpostitse.

Kukkakaupan numero: 017 55 23 305
Sähköpostitse: kukkakauppa@perakyla.fiHAUTAUSTOIMISTON ASIAKKAAT

Hautauspalvelu Peräkylä haluaa vastuullisena toimijana tehdä omalta osaltaan kaikkensa koronaviruksen leviämisen estämiseksi ja tiedottaa asiakkaitaan viruksen mahdollisista vaikutuksista lähimmäisen hautausjärjestelyjen kulkuun.

Pyrimme huolehtimaan yrityksemme toimintakyvystä ja samalla turvaamaan omaisten terveyttä. Mikäli tarvitset hautaustoimiston palveluja, ja olet sairas, on suositeltavaa ottaa ensin yhteyttä puhelimitse ja sopia jatkotoimista. Sairaana ei tule lähteä asioita hoitamaan.

Uudet hautajaisjärjestelyt pystytään järjestämään kokonaisvaltaisesti myös puhelimitse. Palvelemme ja autamme Teitä kaikissa hautaukseen liityvissä asioissa.

Käynnissä jo olevat järjestelyt ja asiat voi helposti jatkohoitaa myös puhelimitse tai sähköpostilla.

Hautaustoimiston numero: 017 55 23 091
Sähköpostiosoite: info@perakyla.fi


Koska emme pysty ennustamaan tilanteen etenemistä on hyvä tiedostaa, että mahdollisia varotoimia saatetaan meistä riippumattomista syistä joutua tulevina viikkoina käyttämään. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi siunaustilaisuuteen osallistuvien henkilöiden määrän rajoittaminen tai tilaisuuksien peruuntuminen. Me toimimme aina asiakkaimme parhaaksi, mutta kunnioitamme myös hallituksen ja viranomaisten päätöksiä ja määräyksiä. Tiedotamme omaisiamme, mikäli muutoksia tilanteessa ilmenee. Yhdessä toimien varmistamme, että pystymme palvelemaan kaikkia omaisia sekä heidän tarpeitansa ja järjestämään läheisellenne hänen arvoisensa hautajaiset.